1r Festival de Cinema Fantàstic

Dissabte, 4 Juny, 2022 a Diumenge, 5 Juny, 2022
Viladrau 1r Festival de Cinema Fantàstic

VILADRAU CELEBRA LA 1a EDICIÓ DEL VILADRAU FANTÀSTIC, EL FESTIVAL DE CINEMA DE GÈNERE FANTÀSTIC DE LA CATALUNYA CENTRAL

Els propers dies 4 i 5 de juny, Viladrau s’omplirà d’activitats i de projeccions de curtmetratges en un festival competitiu amb premis per valor de 1.750 euros. Totes les activitats, incloses les projeccions, es portaran a terme a l'Espai Montseny i al carrer Migdia.

L’Ajuntament de Viladrau i Canal Taronja Televisió han unit esforços per tirar endavant el primer Festival de Cinema Fantàstic de Viladrau. Coincidint amb el 25è aniversari del Ball de Bruixes, el municipi vol reforçar l’oferta cultural entorn dels fets històrics i de fantasia de la vila, com les històries de bruixeria, bandolers o les dones d’aigua. Sota el títol Viladrau Fantàstic, s’ha creat un concurs de curtmetratges on l’eix principal és el gènere fantàstic. El certamen pretén posar en valor el setè art a la Catalunya central. El Festival Viladrau Fantàstic és una gran plataforma per donar veu i visibilitat als creadors cinematogràfics de tot Catalunya, però també de la resta de l’Estat i d’alguns països europeus.

El proper cap de setmana del 4 i 5 de juny, el festival Viladrau Fantàstic omplirà de curtmetratges la sala Alicia de Larrocha de l’Espai Montseny. Durant les dues jornades, es podran veure els 30 curtmetratges seleccionats a concurs, que optaran al Gran Premi Viladrau Fantàstic, dotat amb 1000 euros, el Premi Especial del Jurat, dotat amb 500 euros, i també el premi del públic, que es decidirà per votació popular i que consistirà en un lot de productes de Viladrau valorat en 250 euros.

En aquesta primera edició, el concurs compta amb gairebé un centenar d’obres inscrites, 97, algunes d’elles amb actors i actrius de renom com la recordada Verónica Forqué, Esther Acebo, Mario de la Rosa, Fernando Cayo, Lluís Soler, Cristina Brondo, Octavi Pujades o la participació de personatges com El Gran Wyoming. A més de produccions professionals, també hi ha lloc per a propostes d’estudiants de cinema d’algunes de les millors escoles de l’estat i també participants amateurs.

Consulteu el programa del Festival:

DISSABTE 4 DE JUNY

DIUMENGE 5 DE JUNY

DURANT TOT EL DIA

.

Més informació:
www.viladraufantastic.com

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Gratuït
Hora: 
Tot el dia
catagenda: