3ª edició del Festival de Curtmetratges de 2022

Divendres, 15 Juliol, 2022 a Diumenge, 17 Juliol, 2022
Viladrau 3ª edició del Festival de Curtmetratges de 2022

L'ESPAI MOTNSENY, AMB EL SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE VILADRAU, CONVOQUEN LA 3ª EDICIÓ DEL FESTIVLA DE CURTMETATGES DE VILADRAU MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT, AMB L'OBJECTIU D'INCENTIVAR LA CONSCIENCIACIÓ I EL RESPECTE PEL MEDI AMBIENT.

La 3a edició del Festival de Curtmetratges relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat arrencarà el divendres 15 de juliol a l'Espai Montseny de Viladrau, on a partir de les 20:00h s'hi projectarà la primera tanda dels curtmetratges finalistes. 

El plat fort arribarà el dissabte 16, quan a partir de les 19.30 h es podran desgustar tapes elaborades amb productes de proximitat a càrrec dels restaurants locals Àgora, La Cerve i Can Berri. Havent sopat, a partir de les 22.00 h, es projectarà la segona tanda de curts finalistes i tot seguit es farà l'entrega de premis als guanyadors.

Per acabar, el diumenge 17 a les 12.00 h es celebrarà una taula rodona sobre el paper de l’educació ambiental al Parc Natural del Montseny i a Catalunya, amb representants d’entitats del territori que promouen la sensibilització al voltant de la conservació de la natura i la difusió d’iniciatives relacionades amb el medi ambient.

Us hi esperem a tots!

Més informació:

Espai Montseny
C/ Migdia, 1
espaimontseny@viladrau.cat
93 884 80 35

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Gratuït
catagenda: