5ª Trail Fonts del Montseny 2019

Dissabte, 6 Juliol, 2019
Viladrau 5ª Trail Fonts del Montseny 2019

TRAIL FONTS DEL MONTSENY 2019
#TFM2019

La 5a edició del TFM ja és aquí!

La convocatòria tindrà lloc el dissabte 6 de juliol de 2019 a Viladrau i presenta les quatre distàncies ja consolidades: el Trail (29 Km), la Mitja (19 Km), la Pim Pam (9 Km) i, per als més joves, el Trailet (2,7 Km).

Per celebrar aquesta cinquena edició, t’hem preparat les següents novetats:

  1. Pau Capell, campió del món d’ultratrail 2018, és el convidat d’honor d’aquesta edició del TFM i correrà el Trail. A més, el Pau participarà al Campus Trailrun TFM per a nens i nenes de 9 a 14 anys que organitzem conjuntament. Aquest campus tindrà lloc a Viladrau entre l’1 i el 6 de juliol i inclou jornades d’entrenament de trailrunning, activitats lúdiques i esportives, xerrades, l’estança i la manutenció. El campus finalitza el 6 de juliol amb la participació de tots els inscrits al Trailet (2,7 Km) o la Pim Pam (9 Km).
  2. També, com a activitat paral·lela, el 5 de juliol, el Pau Capell i l’Enric Violan oferiran una xerrada de podologia esportiva per curses de muntanya.
  3. Una altra novetat és que ens hem estirat més amb els premis! N’hi haurà per als primers tres classificats de totes les categories, i tots els nens que corrin El Trailet rebran una medalla i un diploma personalitzat.

Des del TFM volen contribuir a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això fa dos anys van iniciar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”. Volen continuar amb aquesta iniciativa, ja que ens sembla bonic i just contribuir a la millora del nostre entorn. Trobaràs més informació a la pàgina Entre tots millorem el Parc.

Esperem tornar a comptar amb la teva participació. Si ja tens el #TFM2019 marcat al teu calendari, aprofita els preus promocionals i inscriu-te com més aviat millor!

Més informació:
www.trailfontsdelmontseny.com

Lloc: 
Plaça Major
preu: 
Consultar
Hora: 
08.00 h.
catagenda: