8è Ral·li Fullslip Legend Les Corbes 2023

Dissabte, 17 Juny, 2023
Viladrau 8è Fullslip Legend Les Corbes 2023
Viladrau 8è Fullslip Legend Les Corbes 2023

EL 8è FULLSLIP LEGEND LES CORBES ES CELEBRA ELS DIES 16 I 17 DE DE JUNY DE 2023 AL MUNICIPI DE SANT HILARI SACALM I, LA NOSTRA POBLACIÓ DE VILADRAU, EL DISSABTE 17 DE JUNY, ACOLLIRÀ UNA DE LES PROVES "COLL DE GOMARES - VILADRAU"

Després de l'èxit de participació de la darrera edició, la prova de velocitat es consolida com un referent atractiu a Catalunya, en quant a la seva estructura, reglament, etc., amb un recorregut d'una mica menys de 90 km cronometrats i 6 trams diferents.

Ral·li de vehicles mítics, i d’interès esportiu en carretera tancada, dividit en els apartats de Velocitat i Legend, aquest últim, sense cronometratge ni classificació. A més, un petit i acotat apartat destinat als ral·licars que revestirà la bonica prova. La prova tindrà com a centre neurològic la població de Sant Hilari Sacalm que acollirà la base del ral·li, les verificacions administratives, les verificacions tècniques dels vehicles, el parc d’assistència i el parc tancat.

Viladrau, el dissabte 17 de juny, la carretera GI-543 estarà tancada al trànsit de les 9.00 hores, que s'iniciarà la 2a Etapa del Ral·li i finalitzarà a les 14.00 hores aproximadament, la prova de "Coll de Gomares - Viladrau" 

Documentació i informació general del 8è Fullslip Legend Les Corbes:

Més informació i contacte:

www.peuabaix.com

Hora: 
09.00 h
catagenda: