Exposició "Retrats del Montseny" de Mariano Pagès

Dissabte, 1 Octubre, 2016 a Dimarts, 1 Novembre, 2016
Viladrau Exposició "Retrats del Montseny" de Mariano Pagès

EL DISSABTE 1 D'OCTUBRE ES VA INAUGURAR L'EXPOSICIÓ "RETRATS DEL MONTSENY" DEL FOTÒGRAF MARIANO PAGÉS A LES 18.00 HORES A L'ESPAI MONTSENY.

L'exposició estarà oberta de l'1 d'octubre fins l'1 de novembre. L'horari per poder veure l'exposició serà el mateix que l'Espai Montseny.

Retrats del Montseny - Fesomies de la terra és un treball de retrats d'estudi, dut a terme al Parc Natural del Montseny. Els subjectes representats són habitants del massís i el seu entorn, vinculats a aquesta terra de generació en generació al llarg de la història. Aquests protagonistes són persones d'autèntica ruralitat, exponents anònims d'una cultura tradicional i centenària de Catalunya, i una manifestació de les arrels humanes de l'emblemàtica geografia montsenyenca. L'obra té la particularitat que les sessions s'han fet in situ, sense necessitat de desplaçar els protagonistes del seu entorn conegut, quotidià i familiar. Amb un estudi fotogràfic transportable les persones van ser entrevistades en el seu propi àmbit: la masia, el corral, el bosc.El paisatge desapareix, i el podem retrobar en les postures, els trets, la pell, i en l'univers personal que ofereix cada individu retratat.

www.marianopages.com

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Gratuït
Hora: 
18.00 h.
catagenda: