"Let's Clean Up Europe" a Viladrau

Dissabte, 6 Maig, 2023
"Let's Clean Up Europe" a Viladrau

VILADRAU HA PROGRAMAT UNA JORNADA DE CONSCIENCIACIÓ AMBIENTAL. UNA ACTIVITAT INCLOSA DINS LA LET'S CLEAN UP EUROPE CENTRADA EN LA NETEJA D'ESPAIS NATURAL.

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i promoure alhora accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment.

La jornada ha està impulsada per les empreses Liquats Vegetals i Nestlé Waters juntament amb l’Ajuntament. Les activitats són aptes per totes les edats, però cal inscriure’s prèviament:

El dissabte 6 de maig s’iniciarà a les 9 del matí, fins les 13.00 hores, i el punt de trobada serà el Mas del Torrent. Esmorzarem, farem una recollida de residus pels voltants del poble, es donarà un segon ús als residus recollits i acabarem amb una activitat final per a totes les edats.

Amb aquesta proposta de caire familiar oberta a tothom, des de l'Ajuntament es vol convidar a prendre consciència de la necessitat de cuidar i mantenir nets els espais naturals de què disposem. L’activitat preveu mesures individuals que hauran de seguir les persones que hi participin.

ACTIVITAT APTE PER A TOTES LES EDATS, VINE EN FAMÍLIA I POSA EL TEU GRANET DE SORRA PER UN ENTORN MILLOR!
SUMA'T A CUIDAR EL NOSTRE ENTOR. T'ESPEREM A VILADRAU!

Lloc: 
Mas El Torrent
preu: 
Gratuït
Hora: 
09.00 h
catagenda: