Matinal Musical de Rusquelles del 14 de març de 2021

Diumenge, 14 Març, 2021
Viladrau Matinal Musical de Rusquelles del 14 de març de 2021

Ens va fer molta il·lusió reprendre el cicle de concerts de les Matinals Musicals de Rusquelles amb la fantàstica actuació que ens va oferir en Xavier Ricarte al piano el passat 21 de febrer i desitgem de tot cor poder seguir comptant amb la vostra presència en les següents matinals. 

El proper diumenge 14 de març, la Concepció ens té preparada una Matinal no gens menys fantàstica: l'actuació del Trio Guillamí amb la col·laboració del viola David Andújar. Els músics d'aquest conjunt ens són ben coneguts al públic fidel a les Matinals car ens han regalat interpretacions excepcionals en moltes de les Matinals celebrades tant en solitari com amb les formacions que integren (el Trio Guillamí i el Quartet Altimira). Sobren, doncs, les presentacions del seu sòlid currículum professional i de la seva productiva trajectòria artística.

Aprofitem l'avinentesa per recordar-vos que la Concepció i altres col·laboradors habituals de les Matinals vàrem constituir l'associació Amics de les Matinals Musicals de Rusquelles i que, tan bon punt tinguem resoltes algunes dificultats administratives que han sorgit, obrirem les portes a tots aquells de vosaltres que hi vulgueu participar. 

Us recordem que, per tal de sufragar una petita part de les despeses que suposa aquest cicle d'actuacions musicals, es demana a cada assistent una aportació mínima de 5€ (els infants/nens n'estan exempts).

IMPORTANT! Tingueu també present que es contemplaran totes les mesures de seguretat pel que fa a la higiene i a l'ocupació de l'espai.
Per aquest motiu, és necessari que realitzeu la vostra reserva bo i trucant a l'Espai Montseny (tel 93 8848035).

Organitza: Amics de les Matinals de Rusquelles

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
5€
Hora: 
12.00 h.
catagenda: