Matinal Musical de Rusquelles del 6 de juny de 2021

Diumenge, 6 Juny, 2021
Viladrau Matinal Musical de Rusquelles del 6 de juny de 2021

Acomiadem la temporada 2020-2021 amb la celebració de la darrera Matinal que tindrà lloc el diumenge 6 de juny a l'Espai Montseny.

La Concepció ens té programada una actuació especial per cloure una temporada que, tot i les restriccions ocasionades per la pandèmia, ha lluït amb concerts d'alt nivell musical. Aquest últim no en serà una excepció; el Cor Juvenil Sons interpretarà un ventall de peces força representatiu del seu extens i interessant repertori. Es tracta d'un formació coral integrada per músics i cantaires del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Al llarg de la seva dilatada experiència, que compta amb una trajectòria de gairebé 30 anys, el Cor Juvenil Sons ha actuat en nombrosos països d'Europa (Ucraïna, Alemanya i Irlanda, per citar-ne alguns) i ha col·laborat amb prestigiosos cors de Viena.

Serà una magnífica cloenda!

Us recordem que, per tal de sufragar una petita part de les despeses que suposa aquest cicle d'actuacions musicals, es demana a cada assistent una aportació mínima de 5€ (els infants/nens n'estan exempts).

IMPORTANT! Tingueu també present que es contemplaran totes les mesures de seguretat pel que fa a la higiene i a l'ocupació de l'espai.
Per aquest motiu, és necessari que realitzeu la vostra reserva trucant a l'Espai Montseny (tel. 93 884 80 35).

Organitza: Amics de les Matinals de Rusquelles

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
5€
Hora: 
12.00 h.
catagenda: