Taller d'estampació de "Tote Bags"

Dimarts, 6 Octubre, 2020
Viladrau Taller d'estampació de "Tote Bags"

DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN 2020

Un any més, des del programa de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana posem el focus en la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre). L’any passat es va celebrar la data amb una jornada cultural al teatre Kursaal de Manresa en la que hi van participar 88 persones grans dels diversos municipis que integren l’ens supramunicipal.

La situació de crisi sanitària per la Covid-19 ha marcat un abans i un després en la manera d’oferir propostes engrescadores que garanteixin un format segur per a tothom. La realitat que hem anat copsant al llarg dels darrers mesos ens demostra que les relacions socials són un dels pilars fonamentals per a un desenvolupament integral i saludable, i malauradament el col·lectiu de la gent gran ha estat un dels més afectats en aquest sentit.

Per aquest motiu, i seguint les normatives sanitàries vigents, des del programa de gent gran i amb el suport de tots els ajuntaments participants, s’oferiran tallers en format reduït a Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, Els Hostalets de Balenyà, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i El Brull, Taradell, Tona i Viladrau.

Els tallers, dirigits per la Maite Garcia de Kokora, consistiran en l’estampació de bosses de tela (tote bag) utilitzant diferents tècniques com l’estampació amb tampons, pintura amb rodets i pinzell a mà alçada. Cadascú podrà dissenyar la seva pròpia bossa per endur-se-la a casa i fer-la servir per portar-hi documents, la compra, la collita de l’hort, etc.

TALLERS DE TOTE BAG

Dimarts 6 d’octubre
De 9.30 a 10.30 hores
Casal d’avis La Flor del Montseny

Aquestes activitats estan subvencionades per l’Àrea de Serveis Socials de Mancomunitat La Plana, i són gratuïtes per les persones participants.

Inscripcions

Per tal d’apuntar-se, cal trucar a la Mancomunitat La Plana (93 812 54 45) de 9h a 14h. Les places són limitades i seguiran rigorosament l’ordre d’inscripció.

Us animem a tots i totes a participar-hi!

Programa de dinamització de gent gran
Mancomunitat La Plana

Lloc: 
Casal d'Avis Flor del Montseny
preu: 
Gratuït
Hora: 
De 09.30 a 10.30 h.