X Trobada d'Estudiosos del Montseny

Dimecres, 24 Novembre, 2021 a Dijous, 25 Novembre, 2021
Viladrau X Trobada d'Estudiosos del Montseny

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A PONENTS I PER A OIENTS QUE VULGUIN ASSISTIR PRESENCIALMENT A LA X TROBADA D’ESTUDIOSOS DEL MONTSENY, PREVISTA ELS DIES 24 I 25 DE NOVEMBRE DEL 2021 A L’ESPAI MONTSENY DE VILADRAU. SI BÉ L’ANY PASSAT LA TROBADA NO ES VA PODER CELEBRAR A CAUSA DE LA SITUACIÓ SANITÀRIA, ENGUANY SÍ S’ESPERA FER-LA PRESENCIALMENT. COM A NOVETAT, TAMBÉ S'OFERIRÀ LA POSSIBILITAT DE SEGUIR-LA EN STREAMING.

L'Espai Montseny de Viladrau acollirà els propers dimecres 24 i dijous 25 de novembre la X Trobada d'Estudiosos del Montseny. Gratuïta, en aquesta ocasió i com a novetat es podrà seguir tant presencialment com també virtualment en streaming al canal Youtube de la Xarxa de Parcs Naturals. L’adreça des d'on fer-ho es facilitarà unes setmanes abans, juntament amb el programa, i no cal inscripció prèvia.

L’horari provisional de la X Trobada és, ambdós dies, de les 9.30 a les 14.15 h i de les 16 a les 19.30 h. Per raons organitzatives, els ponents i aquelles persones interessades a assistir-hi presencialment com a oients sí han de formalitzar la inscripció corresponent:

Més informació:

Parcs de Catalunya - Xarxa de Parcs Naturals

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Gratuït
Hora: 
De 9.30 a 14.15 h i de 16 a 19.30 h
catagenda: