26a Fira de la Castanya 2021

  • 26a Fira de la Castanya 2021

DESPRÉS DEL PARÈNTESI DE L'ANY 2020 A CAUSA DE PANDÈMIA PER COVID-19, LA CASTANYA TORNARÀ A SER PROTAGONISTA DE VILADRAU EL CAP DE SETMANA DEL 23 I 24 D'OCTUBRE

Arribem ja a la 26ª edició de la Fira de la Castanya, i aquesta serà el penúltim cap de setmana d'octubre.

La Fira seguirà realitzant activitats culturals pròpies i singulars, amb la voluntat de recuperar la memòria històrica del producte, de la tradició i de la innovació, per així fer de la Fira de la Castanya una fira única, sorprenent i diversa on es dóna cabuda als vessants culturals, lúdics, socials, econòmiques i ambientals al voltant de la castanya, de la tardor i del territori.

Cal destacar durant tot el cap de setmana de la fira:

  • Noves connexions amb bus fins a Viladrau. Consulta horaris i puja a la fira amb transport públic! Ampliació del servei amb prova pilot per dissabtes, diumenges i festius (Més informació a www.sagales.com)
  • Col·laborem per fer una fira segura. Per la salut de totes i tots, evita les aglomeracions, mantingues la distància de seguretat d’1,5m, utilitza la mascareta i respecta el sentit de circulació indicat.
  • Totes les zones de la fira tenen aforament limitat.
  • És imprescindible fer inscripció prèvia per participar a totes les activitats de la Zona 2 i 4. (Enllaç per fer les inscripcions als actes)
  • De 12 a 20h. Degustació de tapes elaborades amb castanya a càrrec dels restaurants de Viladrau: Àgora, Can Berri, Mas d’Osor.
  • Concurs Instagram. Etiqueta les teves fotos de la fira amb #FiraCastanya2021. La foto escollida pel jurat de la fira guanyarà un àpat en un restaurant de Viladrau valorat en 50€ i serà la imatge del cartell de la pròxima edició. (Per poder participar-hi és imprescindible que el compte d’instagram sigui obert). Guanya una panera de productes de la fira. Recull una butlleta per cada compra que facis a les parades i posa-la a l’urna del punt d’informació indicant el teu nom.

Consulteu el programa de la 26a Fira de la Castanya 2021 adjunt.