Càpsules 2022. Orientació acadèmica i professional

  • Càpsules 2022. Orientació acadèmica i professional

TORNA EL CÀPSULA 2022, EN FORMAT VIRTUAL, AMB XERRADES I RECURSOS D'ORIENTACIÓ ACADÈMICA I OFERTA FORMATIVA A OSONA

La 8a edició de Càpsula es tornarà a realitzar en format digital amb xerrades els dies 8, 9, 10 i 11 de març.

Sota el lema “Tu decideixes el teu futur”, el proper dimarts dia 8 de març s’iniciaran les jornades Càpsula, adreçades a totes les persones joves de la comarca, especialment les que cursen 4t d’ESO, PFI i cursos de formació alternativa.

Les jornades estan impulsades pel Servei Comarcal de Joventut i compten amb la col·laboració dels i de les professionals de joventut de la comarca, així com també del servei d’Educació comarcal. Es calcula que més de 1.600 joves hi participaran activament i que l’impacte serà major gràcies a l’impuls de la pàgina web pública que es va crear per l’edició de l’any passat. Aquesta pàgina web, permanentment actualitzada al llarg de l’any, se situa com un espai de referència en temes d’orientació i visibilització de tota l’oferta postobligatòria present a la comarca [www.osonajove.cat/capsula]. La web compta amb una gran varietat de recursos per a joves, familiars i professionals.

A aquesta pàgina web s’hi poden trobar totes les xerrades gratuïtes per a tots els públics que es realitzaran els dies 8, 9, 10 i 11 de març de 2022, destinades a l’orientació acadèmica. Per assistir a aquestes xerrades no es necessita inscripció prèvia i s’hi pot accedir directament el dia i hora de la xerrada programada. Les xerrades seran enregistrades i penjades a la pàgina web.

A més del format virtual, l’edició també compta amb l’atenció i suport en orientació acadèmica personalitzada que realitzen, al llarg de l’any, els Punts Joves i l’Oficina Jove d’Osona.

XERRADES INFORMATIVES 2022

Taula d'horaris

  8 de març 9 de març 10 de març 11 de març
9 a 10 h Per què m'haig de seguir formant? Jo soc, jo puc Les meves habilitats. Intel·ligència múltiples Món laboral i competències del S. XXI
11 a 12 h El món de les professions I després de l'EXO què? Les professions del futur Cervell creatiu
12.30 a 13.30 h     Reenganxa't els estudis Si vols, pots! L'entorn condiciona (molt), però no determina
17 a 18.30 h Els Cicles Formatius Gimnàstica emocional Batxillerat i l'Accés a la Universitat
-
L'acompanyament en la presa de decissions
 
19 a 20.30 h   Orienta't en família. Com acompanar als fills i filles en el procés de presa de decisions    

Més informació:

Osona Jove