Consulta Cens Electoral per les Eleccions Municipals del 28 de maig de 2023

  • Ajuntament de Viladrau

DEL DILLUNS 10 D'ABRIL, FINS AL DILLUNS 17 D'ABRIL, ES POT CONSULTAR EL CENS ELECTORAL I SOL·LICITAR LES RECLAMACIONS O MODIFICACIONS CORRESPONENTS, ACUDINT A L'AJUNTAMENT.

Qualsevol elector que ho desitgi pot consultar del 10 al 17 d’abril, ambdós inclosos, el cens electoral per tal de presentar reclamacions sobre possibles errors, inclusions o exclusions dins d’aquest document. Per poder votar en les properes eleccions municipals, que se celebraran el 28 de maig, és necessari estar inscrit al cens electoral.

Es poden consultar a través d'Internet totes les dades electorals a l'Institut Nacional d'Estadística amb certificat digital o Cl@ve: https://sede.ine.gob.es/censo_electoral

Recordem que només podran votar, a les eleccions municipals convocades pel diumenge 28 de maig de 2023, aquelles persones inscrites al cens abans de l'1 de març de 2023.

Al mateix temps, ja ha començat també el període per sol·licitar el vot per correu (del 4 d’abril al 18 de maig) i el vot des de l’estranger (del 4 al 28 d’abril).