Converteix-te en programador/a web

 • Converteix-te en programador/a web

UN PROJECTE PER GENERAR NOVES OPORTUNITATS LABORALS AL SECTOR DIGITAL

Inici Actualitat Notícies El repte de convertir-se en desenvolupador web Dijous, 20 de gener de 2022 a les 00:00 Un projecte per generar noves oportunitats laborals al sector digital En el marc del programa TOP, Talent i Noves Oportunitats QUE executa Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement i la Mancomunitat La Plana, arrenca una proposta innovadora, que planteja el repte de reorientar el futur professional de 15 persones en situació d’atur cap al sector del desenvolupament web sense tenir experiència laboral ni formació en aquest àmbit.

Un dels objectius del TOP és aconseguir generar noves oportunitats laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Una d’aquestes demandes més evidents és la de persones amb coneixements per la programació en diversos àmbits.

Per explorar noves vies que donin resposta a aquesta necessitat i les converteixi en noves oportunitats per persones desocupades, aquest programa ha treballat una proposta formativa innovadora amb la col·laboració de l’associació Factoria F5, una associació especialitzada en la formació per l’àmbit digital per a persones en situació de vulnerabilitat.

Aquesta aposta planteja un recorregut formatiu que es distribueix en dos trams: Una primera presa de contacte amb el món de la programació amb una durada de 150h i en la que els participants aprenen els conceptes bàsics del desenvolupament, i un segon tram de 850h en el que aprofundiran en els diversos àmbits que intervenen en la programació web com poden ser els llenguatges de programació més utilitzats, les metodologies àgils de gestió dels projectes o les bases de l’experiència d’usuari.

La metodologia per dur a terme la formació és totalment pràctica i es basa en petits projectes que incorporen la teoria i que es van superant amb el suport de l’equip de formadors/es i tutor/es que acompanya el grup de participants en tot el programa formatiu.

A més, aquest programa es planteja el repte de col·laborar amb les empreses per facilitar la inserció de les persones participants, de manera que no només treballa per millorar l’ocupabilitat de les persones sinó que vol establir lligams amb el sector digital per capturar i aprofitar les oportunitats d’aquest àmbit al territori com una aposta de futur.

Més informació del curs - Full Stack Developer?

 • Formaci  intensiva de 850 hores (12 setmanes)
 • Format: 50% Presencial i 50% Online
 • Focalització de les competències amb més demanda per les empreses: Front - End, Back End, UX/UI i metodologies àgils.
 • Pedagogia activa basada en l'aprenentatge pràctic a través de projectes
 • Màxim 15 alumnes/ curs

Vols saber-ne més?

Requisits

 • No calen coneixements ni experiència prèvia de l'àmbit tecnològic
 • Tenir més de 16 anys
 • Entendre i comprendre el català / espanyol

Passos

 • Les persones interessades es registren a través d’un formulari online.
 • L’empresa formadora, abans de començar el curs, contactarà directament amb els interessats i realitzarà un procés selectiu. Durant aquest procés, els interessats realitzaran bootcamps on es podrà realitzar algunes formacions inicials per començar entrar en el món tecnològic.