Digitalització pel lloc de treball. Perfil Administratiu

El proper 18 de maig començarà la formació en Administració Digital, dirigida a persones interessades en treballar com a administratiu/va, comptable, recepcionista, dependent/a, comercial... i que resideixin en els municipis mancomunats.

En aquest curs es rebrà formació sobre la utilització d’eines al núvol, màrqueting digital (visibilitat de les empreses, xarxes socials, creació de pàgines web...), organització digital d’una empresa (agenda, CRM, facturació...) certificats i factures electròniques...

La formació té una durada total de 24 hores i es durà a terme a l’Escola d’Adults de Tona (Can Licus), els dimarts i dijous, de 9:15 a 12:15.

Aquesta formació es realitzarà en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), finançat per la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de treballar el desenvolupament competencial de les persones per augmentar la seva ocupabilitat i reduir la bretxa digital.

Les persones interessades en participar-hi, es poden posar en contacte amb la tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Tona a través de Whatsapp al 620 25 58 39 o per correu electrònic a noelia.sala@mancoplana.cat.