El viladrauenc Eloi Palau és campió del món júnior de trial

  • Viladrau Eloi Palau campiò del món júnior de trial
  • Viladrau Eloi Palau campiò del món júnior de trial
  • Viladrau Eloi Palau campiò del món júnior de trial
  • Viladrau Eloi Palau campiò del món júnior de trial

ELOI PALAU (CrossBow) S'HA CONVERTIT AQUEST DISSABTE EN EL NOU CAMPIÓ DEL MÓN JUNIOR 20" A LA PROVA DISPUTADA A VERMIGLIO‐VAL DI SOLE, ITÀLIA. EL VILADRAUENC VA OBTENIR LA TERCERA POSICIÓ A LA PROVA DE SEMIFINALS DEL PASSAT DIMECRES, ACONSEGUINT LA CLASSIFICACIÓ PER DISPUTAR LA FINAL RESERVADA NOMÉS PELS SIS MILLORS RESULTATS DE LES SEMIFINALS.

Palau ha mantingut un intens pols amb el francès Nicolas Vallée, quart a les semifinals, i que no s’ha resolt fins la darrera zona. Un total de cinc zones amb dues passades han conformat la competició.

Els dos partien amb igualtat de condicions, 2 punts de handicap, per haver finalitzat tercer i quart a la prova de semifinals. Vallée que ha començat amb el primer grup acabava amb 1 punt la primera volta i amb 5 la segona sent un total de 8. Coneixent el resultat del francès Palau s’ha vist forçat a cometre el mínim d’errors. El d’Osona ha començat les primeres dos zones perfectes, però el 5 ha caigut a la tercera zona deixant‐lo amb set zones per davant i amb només la opció de cometre una sola errada per obtenir l’or. Ha estat a la quarta zona de la segona volta on l’indesitjat punt ha arribat. Ambdós aspirants al mallot irisat estaven amb igualtat de punts, però amb un lleuger avantatge pel francès que ja havia acabat la seva prova, faltant‐li a Palau encara la darrera zona. Ha estat aleshores quan Palau ha donat el millor d’ell mateix i ha finalitzat la última zona perfecte i sense cap penalització.

Per tant doncs igualtat de punts pels dos, havent de recórre al tiebreak que ha estat a favor de Palau per haver quedat per davant de Vallée en la prova de semifinals.

Amb aquest nou títol Palau eixample el seu palmarès havent obtingut aquest any el Campionat d’Espanya i el Campionat d’Europa.

L’Eloi, pertanyent a la UC Vic, van iniciar‐se a l’escola Trialsport l’any 2011, d’on encara en formen part. Els darrers tres any ha estat preparant‐se en el Centre de Tecnificació del Ripollès.

MOLTES FELICITATS ELOI!!!