Nous serveis 4G i 5G a Viladrau

  • Nous serveis 4G i 5G a Viladrau

EL SERVEI MÒBIL DE NOVA GENERACIÓ 4G I 5G SOBRE LES BANDES DE FREQÜÈNCIA DE 700 I 800 MHZ DELS PRINCIPALS OPERADORS MÒBILS ES TROBARÀ DISPONIBLE EN LA SEVA LOCALITAT PRÒXIMAMENT.

La tecnologia prestada sobre aquestes bandes de freqüència, anteriorment utilitzada per la Televisió Digital Terrestre (TDT), permet oferir una millor cobertura en interiors i la major extensió de cobertura possible.

Aquestes xarxes arriben per a millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els pròxims anys per a aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris de la seva localitat, pel fet que s'utilitzaven anteriorment per al servei de televisió.

Per a solucionar aquestes afectacions, en cas d'arribar a produir-se, podeu contactar amb l'empresa:

Resoldran qualsevol tipus d'afectació que pugui produir-se a qualsevol usuari de TDT i en qualsevol punt del territori nacional que es vegi afectat per aquest motiu.