Premis del Festival del Curtmetratges de Medi Ambient i Sostenibilitat 2021

  • Viladrau Premis del Festival del Curtmetratges de Medi Ambient i Sostenibilitat 2021

El curtmetratge guanyador de la segona edició del “Festival de Curtmetratges sobre Medi Ambient i Sostenibilitat - Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny”, que ha sigut guardonat amb el Premi Diputació de Girona de 1.000€ ha estat:

  • Migrants, de Hugo Caby, Antoine Dupriez, Aubin Kubiak, Lucas Lermytte i Zoé Devise. Per una gran qualitat tècnica, i una temàtica i una història que manifesten la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic.

A més a més, el jurat del Festival ha valorat com a finalistes les obres següents:

  • A nascente mora aqui, de Gabriela Oliveira. Per una història que posa de relleu la denúncia, la lluita veïnal i la complicitat per preservar un espai natural.
  • Mara, el viaje de la elefanta, de Luciano Nacci. Per l’empatia que aconsegueix transmetre l’obra, i per donar a conèixer la història injusta i el patiment d’un animal.

Per altra banda, el Festival ha entregat també un premi del públic. Les persones assistents a les projeccions han valorat com a millor obra el curtmetratge España contra el átomo, de Sergio Cabezudo i Raúl de Isidro.