Vine a fer dissabte a Viladrau

  • Vine a fer dissabte a Viladrau

EL PRÒXIM DISSABTE 8 DE MAIG, VILADRAU HA PROGRAMAT UNA JORNADA DE CONSCIENCIACIÓ AMBIENTAL. UNA ACTIVITAT INCLOSA DINS LA LET'S CLEAN UP EUROPE CENTRADA EN LA NETEJA D'ESPAIS NATURAL.

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i promoure alhora accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment.

La jornada ha està impulsada per les empreses Liquats Vegetals i Nestlé Waters juntament amb l’Ajuntament. Les activitats són aptes per totes les edats, però cal inscriure’s prèviament abans del 5 de maig, al telèfon 93.884.80.35 o al correu espaimontseny@viladrau.cat. S’iniciarà a les 9 del matí i el punt de trobada serà el Mas del Torrent. Es realitzarà una recollida de residus pels voltants del poble, es donarà un segon ús als residus recollits i finalment es farà un taller per reflexionar sobre la generació, reducció i reutilització de residus on els més petis podran mostrar la seva creativitat.

Amb aquesta proposta de caire familiar oberta a tothom, des de l'Ajuntament es vol convidar a prendre consciència de la necessitat de cuidar i mantenir nets els espais naturals de què disposem. L’activitat preveu mesures de prevenció amb motiu de la Covid-19 i també amb mesures individuals que hauran de seguir les persones que hi participin.

Vine a posar el teu granet de sorra per un entorn millor!