• Viladrau Triescape Osona
Carrer Migidia
17406
93 884 80 35

Horaris

Reserva segons disponibilitat

EL TRIESCAPE ÉS UNA PROPOSTA D’OSONA TURISME RELACIONADA AMB EL TURISME FAMILIAR, LÚDIC I CULTURAL EN EQUIP QUE COMBINA TRES JOCS DE PROVES: EL GEOCACHING, LA GIMCANA I EL ROOMESCAPE, I A TRAVÉS DELS QUALS ES DESCOBREIXEN ELS TRETS IDENTITARIS DE VILADRAU, L'ENTORN NATURAL, EL NUCLI ANTIC I LA SEVA HISTÒRIA. AQUEST PROJECTE S’HA DESENVOLUPAT A DIVERSOS MUNICIPIS DE LA COMARCA: ALPENS, ESPINELVES, MANLLEU, RODA DE TER, SANT BARTOMEU DEL GRAU I VILADRAU.

En només un parell d’anys 14 dones del municipi són acusades de bruixeria. Els seus crims: estudiar i conèixer la natura i els seus recursos, preparar beuratges i fer rituals. El poble les acusa per a penjar-les. Innocents o culpables? Tu pots decantar la balança i canviar la història.

El Triescape està format de tres jocs de proves:

PROVES DEL TRIESCAPE

 1. GIMCANA
  Juga, supera proves i descobreix l’encant de Viladrau passant per diferents punts d’interès. Aconseguiràs saber quin objecte s’amaga en aquest municipi? El punt de partida és el centre de visitants l’Espai Montseny.

  Recorregut breu superant proves per a obtenir una pista que et porti fins a un altre punt.

  (45 minuts de durada i circuit de 1,2 quilòmetres)

 2. GEOCERCA
  (geocaching)
  Joc a l’aire lliure que consisteix a trobar pistes a través de coordenades.

  Des de l’Ermita de la Pietat, com a punt de sortida, caldrà anar amb els ulls ben oberts i la ment desperta per descobrir on s’amaga el tresor.

  (45 minuts de durada i circuit de 1,3 quilòmetres)

 3. JOC D'ESCAPADA
  (escape room)
  Joc en grup on s’han de resoldre diferents misteris en forma de proves amb l’objectiu final de sortir del recinte tancat amb un límit de temps.

  T’atreveixes a posar els peus en una casa de bruixes? Tens fins a 7 proves que t’acostaran a resoldre l’enigma final. Actua amb intuïció i rapidesa per saber qui va amagar l’objecte de Viladrau i per què.

  (45 minuts de durada a l’interior de l’Espai Montseny)

DIFERENTS PLANS DISPONIBLES

TARIFA DE PREUS

.

Més informació i reserves:
Espai Montseny
93 884 80 35
espaimontseny@viladrau.cat