Busquem la imatge de Sant Jordi

  • Viladrau Busquem la imatge de Sant Jordi

El proper divendres arriba Sant Jordi, la diada de l’amor i la cultura catalana.

Aquest any, no el podrem celebrar com anteriors diades, la pandèmia ens obliga a prioritzar la salut. Des de l’Ajuntament volem proposar un concurs per aquest dia: #SantJordiViladrau.  

Us proposem que compartiu les vostres imatges de Sant Jordi, amb roses i llibres, a l’Instagram. Cal que les compartiu amb l’etiqueta #SantJordiViladrau i etiqueteu el compte de l’Ajuntament (@ajviladrau) per evitar que se n’escapi cap. (és valorarà la creativitat i un tret representatiu de Viladrau!)

De totes les rebudes un jurat format per tres persones en representació del forn Coques de Perafita, de l’Estanc i de l’Ajuntament escolliran 3 imatges en que es valorarà la creativitat, i que s’en destaqui algun tret representatiu de Viladrau.

Un cop escollides les tres finalistes es penjaran a les xarxes oficials de l’Ajuntament i la que obtingui més “likes” serà la guanyadora. La persona guanyadora se li obsequiarà amb un flor i un llibre.

Amb aquesta acció es vol potenciar la cultura catalana, les tradicions i la interacció social amb la participació dels veïns i veïnes del poble.

Animeu-vos a participar!

*Les fotos han de ser penjades el dia 23 d’abril