Desplegament de la xarxa mòbil 4G i 5G en les bandes de 700 i 800MHz a Viladrau

  • Desplegament de la xarxa mòbil 4G i 5G en les bandes de 700 i 800MHz a Viladrau

CONNEXIONS MÒBILS MÉS RÀPIDES I MILLOR COBERTURA ARRIBEN A VILADRAU AMB ELS DESPLEGAMENTS 4G I 5G.

  • Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Viladrau serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes de 700 i 800MHz.
  • La nova tecnologia permetrà als viladrauencs i viladrauenques gaudir de serveis de dades mòbils d'alta velocitat, millorarà la cobertura a l'interior d'edificis i ampliarà l'extensió geogràfica.
  • Llega700 és l'entitat encarregada de garantir la compatibilitat d'aquest servei amb la TDT.

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les pròximes setmanes realitzaran a Viladrau el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, el que permetrà als habitants de Viladrau gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica.

Per a garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l'entitat posada en marxa pels operadors per a solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

El procés d'implantació s'està realitzant de manera gradual per tota la geografia nacional. Per a comprovar les localitats on ja estan actius aquests serveis es pot consultar el següent enllaç.

Per a gestionar aquests serveis, s'ha posat a la disposició dels ciutadans un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega700.es.