Josep Bargalló, Conseller d'Educació, visita Viladrau

  • Josep Bargalló, Conseller d
  • Josep Bargalló, Conseller d
  • Josep Bargalló, Conseller d
  • Josep Bargalló, Conseller d
  • Josep Bargalló, Conseller d

EL CONSELLER D’EDUCACIÓ, JOSEP BARGALLÓ, HA VISITAT AQUEST DIVENDRES VILADRAU I EL CENTRE EDUCATIU, ACOMPANYAT DE LA DELEGADA DE LA CATALUNYA CENTRAL, ALBA CAMPS I LA DIRECTORA TERRITORIAL D’EDUCACIÓ A LA CATALUNYA CENTRAL, DOLORS COLLELL.

El Conseller ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Noemi Bastias conjuntament amb la regidora d'educació Arola Campañá, on ha signat el llibre d'honor i se l'ha obsequiat amb diferents productes arrelats al municipi.

Seguidament han visitat l’Escola “Els Castanyers”, per conèixer el nou equip directiu i rebre informació del projecte educatiu de l’escola. El conseller ha comentathem volgut visitar aquesta escola rural amb un projecte educatiu potent, i en el qual hi ha molts projectes oberts tan nacionals com europeus. El que demostra que l’escola rural catalana és una escola innovadora i transformadora“.

En el mateix sentit, ha destacat “en la visita també hem pogut comprovar les mesures adoptades arran de la pandèmia, i ha estat una visita profitosa perquè per dissenyar polítiques educatives, la millor manera de fer-les bé és coneixent la realitat educativa i la seva diversitat”. Com a preocupació que li ha fet arribar l’equip directiu, el conseller ha comentat "el centre té moltes activitats de sortides i en aquest moments estaven restringides al perímetre municipal, però que a partir de dilluns 7 de febrer, les sortides escolars programades ja es podran efectuar sense limitació territorial, per tant, a qualsevol lloc de Catalunya, amb l’única limitació que no poden haver-hi pernoctacions, és a dir, que han de ser sortides d’un sol dia”.

Per la seva part l'alcaldessa Noemi Bastias s'ha mostrat molt satisfeta per la visita i ha destacat que “la visita ha estat un plaer i molt positiva. És molt bo que s’apropin al territori per conèixer les nostres realitats, i puguin conèixer els diferents projectes, molts d'ells amb que un fort vincle entre el poble i l’escola. També, destacar que l’aportació del conseller és molt favorable a nivell de coneixements i intercanvi d’experiències amb d’altres centres que ell visita habitualment”.