Obertes les preinscripcions pel curs gratuït en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

  • Viladrau Obertes les preinscripcions pel curs gratuït en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

ES PODEN ENVIAR SOL·LICITUDS VIA TELEMÀTICA FINS AL 9 DE JUNY. LA FORMACIÓ ES FARÀ DEL 26 AL 30 DE JUNY A CAN COSTA DE TARADELL

La Mancomunitat La Plana, conjuntament amb Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Miquel de Balenyà, Seva, Taradell, Tona, i Viladrau tornen a oferir una formació gratuïta en el lleure perquè joves de 16 i 17 anys s’hi puguin dedicar professionalment o com a voluntariat.

El curs, totalment gratuït i dirigit a jovent empadronat als municipis que formen part de la Manco, es farà a Can Costa Centre Cultural de Taradell del 26 al 30 de juny de 9:30 h a  13:30 h.

La formació ofereix 20 hores de coneixements teòrics i 20 hores de pràctiques, que es poden realitzar a entitats de lleure o casals d'estiu durant el mes de juliol. D’aquesta manera, es té una primera visió del món del lleure i  s’aprenen les funcions del monitoratge, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure així com jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu. 

Les preinscripcions es poden fer fins al 9 de juny en aquest formulari i les places són limitades, seguint l’ordre d’inscripció. Un cop passat el termini s’enviarà la documentació per formalitzar la inscripció que s’haurà de presentar de manera presencial  al Punt Jove de referència havent demanat cita prèvia.

Per a més informació podeu trucar al 699 773 715.